Welkom Keyl Stukadoors specialist in beton cire, stukwerk en renovatie restauratie werkzaamheden. Beton Ciré is een bijzonder product en onze specialiteit !

Beton Ciré

Een sierbeton dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Door de vele kleuren van beton ciré, waaronder de "beton look", is het toepasbaar in elke ruimte of object. 
In uw keuken als aanrechtblad (b.v. op hout) of erachter, in de badkamer als douche(vloer) , bad, wastafel of rondom uw toilet, in uw kamer als wand, op uw oude kast of tafel of op uw openhaard of schouw. Van oorsprong is beton-ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van beton-ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het beton-ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis!

Beton Ciré op vloeren.
Beton Ciré is ook geschikt voor vloeren.
Het is uiterst slijtvast en is na een Hydrofobe behandeling gemakkelijk schoon te houden. Beton ciré heeft ook een goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en is daarom ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De gepolijste beton heeft een mooie glans en heeft een breed scala aan kleuren.

Beton Ciré op aanrechtbladen.
Voor aanrechtbladen gebruiken we als ondergrond watervast multiplex. Bestaande bladen kunnen in sommige gevallen ook als ondergrond volstaan. Wij gebruiken een sterke 2-componenten coating die bestand is tegen vocht en (vet)vlekken.

Bekijk onze site Keyl Beton Style de specialist in Beton Ciré >>>
........................................................................................................................................................................